Valoracions

Xavier Bustos Ruiz

Administrador

COMERCIAL GODÓ

La nostra experiència amb NOVA MEVIR ens diu que és una empresa que sempre està al nostre costat, aportant solucions tècniques que milloren els dissenys de la maquinaria i els processos que els encarreguem, el seu equip entén i sap posar-se al lloc del client (nosaltres) i de l’usuari (els nostres operaris) això facilita i accelera el pas del disseny de la maquinaria a la seva posada en marxa. La seva intervenció no acaba quan entrega l’encàrrec que li fem, el seu equip tècnic de post-venda ens dona suport en tot moment amb celeritat i implicació quan es requerit tenint un perfecte coneixement dels seus dissenys i equips; a més enten perfectament tot el cicle de producció aportant solucions senzilles ràpides i barates.

María Ferrer

Departament de Compres

BLAUTEC

La nostra relació professional amb NOVA MEVIR data ja de fa uns anys, el que més valorem és el compliment dels nostres estàndards de qualitat en les peces que ens fabriquen i en relació al servei que dona l’equip, destaquem la seva professionalitat, fiabilitat i confiança en les aportacions i solucions que ens proposen.

Javier de Manuel

Prototype Manager

DOGA

NOVA MEVIR ens proporciona la tranquil·litat de treballar amb un proveïdor de confiança que destaca per presentar un excel·lent equilibri entre qualitat, costos i terminis. Una bona comunicació tècnica en les diferents fases com ara cotitzacions, fabricació i control de qualitat del producte contribueixen a obtenir el resultat esperat.

Ramón Solà

Propietari

ETIQUETES ANOIA

La nostra confiança en NOVA MEVIR és de més de 24 anys, sempre ens han donat solució als problemes mecànics que hem tingut  aportant solucions noves o reparant les peces existents. Les solucions mecàniques son molt bones però el tracte personal encara és millor, moltes gràcies!

David Avi

Director de Compres

FUNOSA – FUNDICIONES DE ÓDENA

NOVA MEVIR és una empresa que aporta als seus clients alt valor afegit, destacant el seu equip humà, que té com a objectiu clar el servei, la qualitat, el tracte humà i la professionalitat.

Albert Rodríguez

Compres

MAINCA – EQUIPAMENTS CARNICS

NOVA MEVIR és un important col•laborador per nosaltres en el sector de la mecanització de peces, tant per la bona qualitat que ens subministra com pels seus plaços d’entrega. Tenen una gran flexibilitat i capacitat d’adaptació a les necessitats del client i això ajuda molt a l’hora de poder concretar planificació de les nostres produccions.

Enric Monrabà

Director Industrial

NOVOPRINT

El grau de satisfacció del nostre proveïdor NOVA MEVIR és molt alt; grans professionals, ajuden i acompanyen a l’hora de pendre qualsevol decisió, ràpids i eficaços, relació qualitat preu adequada, donen un servei inmillorable.

Clara Lladó

Directora de Compres

VERDÉS – TALLERES FELIPE VERDÉS

Estem molt contents amb NOVA MEVIR, sempre responen molt bé i el servei és bo. Esperem continuar amb aquesta sòlida i estreta col•laboració per molt temps.

Gerard Prieto

Soci Propietari

IPROCOMSA

Fa anys que NOVA MEVIR és proveïdor nostre, estem molt satisfets d’aqueta relació. Són uns bons col·laboradors, la feina sempre ben feta, una bona relació qualitat-preu. La qualitat de les peces mecanitzades és excel·lent.
Scroll to Top
Skip to content